Onze locatie

Smallsteps Prins Maurits in Enschede hoort bij IKC Kinderboulevard. Door de nauwe samenwerking maakt je peuter soepel de overstap naar bso Smallsteps Geessinkweg of scholen in de buurt. In onze twee groepsruimtes in de Prins Mauritsschool vind je onder meer een knusse huishoek, een toffe bouwhoek en een leuke creatieve hoek. Kom mee en ga buiten op avontuur op het gave speelplein met materialen uit de natuur!

Bij ons binnen

Kom binnen en ontdek onze gave speelhoeken. Laat je fantasie de vrije loop en bak een pizza in de huishoek. ‘Mmm…’ De pedagogisch medewerker komt meteen eten in je restaurant. Verderop bouwen peuters een raket. ‘Wow, die wordt hoog.’ Leer steeds weer nieuwe dingen tijdens het vrij spelen of in de kring. Zoek snel een stoel, dan lezen wij samen een boek en zingen we de leukste liedjes.

Samen naar buiten

Als het even kan gaan wij elke dag naar buiten. Lekker uitwaaien en samen op avontuur. Kom klimmen en klauteren over de boomstammen of maak met stoepkrijt een kunstwerk op de grond. ‘Tringeling.’ Daar komt een peuter aangefietst. Verderop springen een paar kinderen als kikkers in het rond. Op ons plein heb je echt alle ruimte om te bewegen. Tijd voor een spel met de bal. ‘Vangen!’ Joepie, gelukt!

Lekker actief

Samen bewegen vinden wij belangrijk. Lekker springen, rennen, balanceren en dansen. Iedere peuter geniet! In de creatieve hoek kun je van alles maken en ontdekken. Knutsel een boot van een lege eierdoos of stempel figuren op het papier. Weet jij welke vorm dat is? Soms gaan wij er ook op uit in de buurt. Ga mee op zoek naar herfstspullen voor op de thematafel. Tel jij de kastanjes maar!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven