Onze locatie

Smallsteps Universum in Enschede heeft echt een eigen plek in basisschool Paulus. Onze drie lichte groepsruimtes grenzen aan een ruime, gezellige hal. Ga mee op ontdekkingstocht in de uitdagende groepen en daarna lekker uitwaaien op het gave speelplein! Wij horen bij IKC Universum en hebben veel contact met Smallsteps-locaties en scholen in de buurt. Zo maakt je kind soepel de overstap naar de basisschool en buitenschoolse opvang.

Bij ons binnen

Als je een van de groepen binnenstapt, kan het avontuur meteen beginnen. ‘Joepie, een tent!’ Ga kamperen in de themahoek. Of bouw een grote boot voor de knuffels. Een peuter maakt met verf een vlinder op een schildersezel. ‘Wat knap!’ Bij ons kan je peuter in een gezellige sfeer spelen en ontdekken. In de kring is er alle ruimte voor spelletjes, verhalen, liedjes en muziek. Iedere peuter geniet!

Samen naar buiten

Wij zijn dol op buiten spelen. Klauter in het speelhuis en ga van de glijbaan. ‘Voel je de wind in je haren?’ In de zandbak kun je mooie vormen maken. Of bouw je liever het grootste zandkasteel dat je ooit gezien hebt? Bij ons heeft je peuter alle ruimte om te spelen en te bewegen. ‘Tingeling!’ Een paar peuters fietsen voorbij over de weg die op het plein geschilderd is. ‘Goede reis!’

Lekker actief

Wij houden van bewegen en actief ontdekken. Ga mee op safari, dan beelden wij samen wilde dieren uit. ‘Kijk, een grote olifant. Oh, pas op voor de tijger!’ De peuters hebben zichtbaar plezier. In de kring liggen de muziekinstrumentjes klaar. Wat gezellig om zo samen muziek te maken, het lijkt wel feest! Moe geworden van het spelen? Kruip lekker even op de bank met een boek, dat kan allemaal!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven