Onze locatie

Smallsteps Heppie in Epse zit in de J. v.d. Hoevenschool, een echte dorpsschool. Onze gezellige, huiselijke opvang is alleen voor kinderen van de school. Fijn en vertrouwd! Je kind kan zich hier even terugtrekken, of lekker spelen op het basketbalveld bij de school. We maken ook uitstapjes naar speeltuinen in de omgeving en natuurlijk naar het bos.

Bij ons binnen

Wie bij Smallsteps Heppie binnenkomt, voelt zich er direct thuis. Een knusse ruimte en een warme, huiselijke sfeer. Aan de grote tafels kunnen de kinderen knutselen, of samen een spel spelen. Heeft je kind na een lange schooldag behoefte heeft aan rust? Dan kan hij even een boek lezen op de bank. Liever spelen, zingen of dansen? De speelhoeken en de gymzaal bieden daarvoor alle ruimte. Wie doet er mee met Tien tellen in de rimboe?

Samen naar buiten

"15-10, wij hebben gewonnen!" Op het basketbalveld wordt fanatiek gedribbeld. Op het grasveld spelen kinderen Hollandse leeuwen. En in de zandbak wordt een piramide gebouwd. Bij Smallsteps Heppie hebben we een schoolplein, een basketbalveld, een grasveld én een bos aan de overkant. Je lekker uitleven na school wordt zo wel heel gemakkelijk!

Lekker actief

"Trek je jas aan, we gaan naar het bos!" Lekker kastanjes rapen, hutten bouwen of verstoppertje spelen. En dat op loopafstand van Smallsteps Heppie. Of we gaan naar een van de speeltuinen in de omgeving. Daar kan je kind heerlijk glijden, klimmen en buitelen. Na afloop even handen wassen en dan wat eten en drinken, want van al dat buiten spelen krijg je toch een trek!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven