Onze locatie

Gezellig, knus en kleinschalig, dat is Smallsteps het Boshoekje in Epse. Samen met bso Heppie zitten we in de oude dorpsschool. Broertjes en zusjes kunnen 's middags vanuit de bso gezellig even bij ons binnenwandelen. In de groepsruimte heb je door de grote ramen fijn zicht op het groen van de tuin. De vrolijke kleuren op de muren en de leuke ontdekhoeken zorgen voor een gezellige sfeer waarin je kind zich thuis voelt en heerlijk kan spelen.

Bij ons binnen

Spelen is leuk, maar ook superbelangrijk. Daarom spelen we veel samen én geven we je kind de ruimte om zijn eigen spel te ontdekken. Met de auto's rijden over het wegennet. Even aan de kant voor een andere chauffeur! Of in de huishoek de tafel dekken. Kijk eens hoe hij de pedagogisch medewerker nadoet als hij een baby'tje voorleest! Ondertussen gaat je kleintje op ontdekkingstocht. Even onderzoeken wat er hier voor hem allemaal te beleven is!

Samen naar buiten

Buiten is om de hoek! Vanuit onze groepsruimte lopen we zo de tuin in waar de kinderen heerlijk kunnen fietsen, graven en spelen. Probeer eens een mooie bel te blazen. Of teken de regenboog met stoepkrijt. De baby's genieten op het zachte gras van het buiten zijn. Tijd voor een middagdutje? De buitenbedden staan al klaar voor een heerlijke slaapervaring.

Lekker actief

Buiten op ontdekkingstocht. We love it! Vieze handen maken in de moestuin. Geitjes aaien op de kinderboerderij. Of lekker rennen in het bos dat aan de overkant van de weg begint. Zo leren de kinderen spelenderwijs van alles over de natuur. Samen wandelen naar de dorpskern en een appeltje kopen bij de groenteboer. Of de jonge eendjes tellen die in de sloot zwemmen. Kom, we gaan eropuit!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven