Onze locatie

Smallsteps Markt zit in het sfeervolle pand van de oude bakkerij. Een heerlijk licht gebouw met een fijne buitenspeelplaats. En dan zijn er ook nog zoveel leuke plekken in de buurt! Zoals de grote scoutingtuin van Smallsteps Lambertus, de markt en het park. De bibliotheek zorgt voor de leukste boeken. Wat een feest!

Bij ons binnen

Zie je de houten speelmeubels in de hoek? Kies er maar eentje uit! Kom, we gaan verkleden in de huishoek als dappere prinsen en slimme prinsessen. We zorgen steeds voor uitdaging en ontspanning bij je kind. Verven, een toren bouwen, kleien - er is van alles te doen. Kijk, de nieuwe boeken worden gebracht. Zullen we gezellig samen lezen? Er is zo veel te ontdekken en te spelen.

Samen naar buiten

In de scoutingtuin van Smallsteps Lambertus gaan we op ontdekkingstocht. Zie je de vlinders in de struiken? De peuters spelen op het grote grasveld. Die willen straks niet meer naar binnen! Op de speelplaats fietsen de kinderen hun energie eruit. Als ze moe zijn, gaan ze lekker uitrusten op het gras. Daar liggen ook de baby’s heerlijk te genieten van alles wat ze zien en horen.

Lekker actief

We gaan graag op ontdekkingstocht in de buurt. Kijk daar, een trein! En wat is het gezellig op de markt. Even zwaaien naar de bakker. Dag mevrouw van de bieb! Zelf fietsen op de speelplaats vinden alle kinderen leuk. In de speelzaal kunnen we dansen, springen, klimmen en klauteren. Lekker actief, daar houden we van!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven