Onze locatie

Bij Smallsteps Monkie in Goor kan je kind zich spelenderwijs ontwikkelen. We verzinnen allerlei activiteiten en je kind mag zelf beslissen of het daaraan mee wil doen, of niet. Trekt je peuter zich liever even terug met een spelletje? Dat mag ook! Aangrenzend aan ons pand hebben we een nieuw aangelegd plein voor het kinderdagverblijf en een schoolplein voor de peuteropvang om eindeloos te glijden, graven, fietsen, bellenblazen, krijten en rennen.

Bij ons binnen

''Zin om te knutselen en te spelen? Of trek je je liever terug met een boekje?'' Het kan allemaal bij Smallsteps Monkie. Onze groepsruimtes zijn ingedeeld met verschillende hoeken. Zo spelen de allerkleinsten apart en is er voor de wat grotere kinderen een bouwhoek, keukenhoek, autohoek en leeshoek. Aan de groepstafels eten we dagelijks fruit en is er ook ruimte voor een spel, puzzel of tekening. Moe? Dan is er een slaapkamer met stapelbedjes, om heerlijk te slapen en dromen.

Samen naar buiten

''De zon schijnt, kom we gaan naar buiten!'' De buitenspeelruimte grenst aan ons pand en als het weer het toelaat gaan we zoveel mogelijk naar buiten. Daar kan je kind heerlijk fietsen, krijten en bellenblazen. Of glijden en zandkastelen bouwen. De allerkleinsten genieten mee vanuit de box.

Lekker actief

Scheuren, prikken en tekenen. Maskers verven, armbandjes maken. Niks is ons te gek bij Smallsteps Monkie. We stimuleren de fijne motoriek door poppetjes te maken van klei. Ook de allerkleinsten worden uitgedaagd. 'Hoor je dat? Kijk eens naar al deze kleuren!' 

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven