Onze locatie

Bij Smallsteps Monkie in Goor kan je kind zich spelenderwijs ontwikkelen. We verzinnen allerlei activiteiten en je kind mag zelf beslissen of het daaraan mee wil doen, of niet. Trekt je peuter zich liever even terug met een spelletje? Dat mag ook! Aangrenzend aan ons pand hebben we een buitenruimte om eindeloos te glijden, graven, fietsen, bellenblazen, krijten en rennen.

Bij ons binnen

''Zin om te knutselen en te spelen? Of trek je je liever terug met een boekje?'' Het kan allemaal bij Smallsteps Monkie. Onze groepsruimtes zijn ingedeeld met verschillende hoeken. Een bouwhoek, een keukenhoek, een autohoek en een leeshoek. Ook kan je kind een spelletje spelen, puzzelen of tekenen aan de groepstafels. Moe? Dan is er een slaapkamer met stapelbedjes, om heerlijk te slapen en dromen.

Samen naar buiten

''De zon schijnt, kom we gaan naar buiten!'' Het buitenspeelruimte grenst aan ons pand en als het weer het toelaat gaan we zoveel mogelijk naar buiten. Daar kan je kind heerlijk fietsen, krijten en bellenblazen. Of glijden en zandkastelen bouwen. De allerkleinsten genieten mee vanuit de box.

Lekker actief

Scheuren, prikken en tekenen. Maskers verven, armbandjes maken. Niks is ons te gek bij Smallsteps Monkie. We stimuleren de fijne motoriek door poppetjes te maken van klei. En als het kermis is in het dorp, gaan we daar natuurlijk ook met z’n allen naartoe.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven