Onze locatie

Bij Smallsteps de Veldmuis in Gorssel kan je peuter alvast rustig wennen aan de basisschool. Lekker spelen in de vele speelhoeken van onze peuteropvang in De Vullerschool. Dartelen en rennen door de grote speelzaal en op het fijne buitenplein. Kijk eens, daar zijn de grote kleuters! Zullen we samen spelen? Je kind krijgt hier helemaal zin om naar de basisschool te gaan!

Bij ons binnen

Wat een hoop speelgoed! Ga je mee? Een stad maken in de bouwhoek, theezetten in de huishoek of een grote legpuzzel maken. De juf leest Rupsje Nooitgenoeg voor in de kring. Daarna doen we een doorgeefspelletje. We kleuren, verven en scheuren aan de knutseltafel. Tijd voor wat beweging! Dansen in de grote speelzaal. Fladderen als vlinders op de maat van de muziek. Daarna gooien we de bal over. Wat is het hier leuk!

Samen naar buiten

Wat een pret! De peuters fietsen over het plein. Lekker hard racen over de weg van stoepkrijt! Daarna even spelen in de zandbak. Kijk eens wat een spannende tunnel! Waar zou die uitkomen? Het krijtbord is wel erg leeg vandaag. Kom, we maken er een kunstwerk op met water en kwasten! De peuters hebben een heerlijke ontdektuin! En soms komen de kleuters ook even spelen. Gezellig!

Lekker actief

Het is lekker weer! Gelukkig, want het is modderdag! Oude kleren aan en kliederen maar. Schilderen met modder, moddertaarten bakken. Hmm, moddersoep! Roetsj! Van de modderglijbaan! Straks weer schone kleren aan. Gaan we nog op pad vandaag? Picknicken bij de kinderboerderij, ijsjes halen in de supermarkt of langs de eenden? We gaan naar de speeltuin! Wat een feest!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven