Onze locatie

Bij Smallsteps J.A. Vullerschool in Gorssel kunnen kinderen van 4 tot 8 jaar heerlijk spelen en ontdekken. In de grote hoge ruimtes binnen zijn er allerlei speelhoeken. Maar ook buiten valt er op het schoolplein genoeg te beleven. We zijn er dan ook vaak te vinden. Heerlijk een frisse neus halen! 

Bij ons binnen

"Dat is dan 5 euro, mevrouw!" Onze winkel is net echt. De kinderen verkopen er fruit, kleding en boeken en gaan in de winkelhoek helemaal op in hun fantasiewereld. In een andere hoek staat een kaptafel waar de kinderen net doen alsof ze zich voorbereiden voor de grote show. "Actrice Mila komt eraan!" Ook leuk: ons atelier met genoeg materiaal om van alles mee te maken. "Ik ga een olifant maken!" En in de huishoek is het net thuiskomen. Even zitten, wat drinken of lekker in de keuken een gerecht maken. 

Samen naar buiten

Vroeg of laat, koud of warm, we kunnen altijd naar buiten! En dat doen we ook zoveel mogelijk op ons speelterrein en op het schoolplein. Rennen, klimmen, graven of spelen met een bal. Daar krijg je rode wangen van! Tijd voor wat anders? Dan gaan we een keer bij de Wielewaal of de Bolderhoek spelen. En het bos is ook niet ver. Buiten is altijd wat te doen!

Lekker actief

"Die boom verliest zijn bladeren!" Dat betekent dat het herfst is! We werken vaak met thema’s. Bij het thema herfst gaan we naar buiten om te kijken hoe de natuur verandert. Bij het thema verkeer kijken we wat er allemaal op straat gebeurt. 

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven