Onze locatie

Je vindt onze bso op de open plek in het bos waar ook scoutinggroep de Havik huist. Een heerlijke plek om samen op avontuur te gaan! Speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar. Die weten vaak heel goed wat ze willen, dus bedenken we samen wat we allemaal gaan doen. Zelf tomaten kweken voor de soep of een circusvoorstelling maken? Alles kan!

Bij ons binnen

In het moderne pand van scouting de Havik gebruiken we twee ruimtes: een gezellige, lichte groepsruimte en de ruime gemeenschappelijke keuken. Dus ook als de kinderen liever binnen zijn, vermaken wij ons prima! In het atelier, de werkplaats, de leeshoek of de keuken bijvoorbeeld. Met rijke materialen inspireren we de kinderen om te ontdekken. Ook op het gebied van wetenschap en techniek. 

Samen naar buiten

Samen met de andere 8-plussers een hut bouwen, vliegeren, parcours afleggen of spoorzoeken. Het veld en het bos nodigen uit tot nieuw spel. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Wij doen voorstellen, maar staan ook open voor de ideeën van de kinderen. We kijken, luisteren en geven letterlijk alle ruimte om je te uiten en te ontwikkelen. Op je eigen manier. En in je eigen tempo.

Lekker actief

De middag op de bso is vrije tijd voor de kinderen. Tijd om samen met vriendjes op avontuur te gaan. Buiten rennen, klimmen en sporten. Of kies voor de dans en theaterworkshops. Probeer eens iets nieuws. Ontdek je talent. En verras jezelf. Ook als je na school liever rustig een boek of stripverhaal leest, hebben we een heerlijk plekje voor je. Maar we starten de middag samen aan tafel. Even wat drinken, een gezonde snack en bijkletsen.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven