Onze locatie

Midden in de rustige, groene woonwijk de Dracht staat Smallsteps Jubelz. Hier leren we kinderen van 0 tot 13 jaar spelenderwijs de wereld ontdekken, respectvol met elkaar om te gaan en hun eigen talenten te ontplooien. Onze ervaren pedagogisch medewerkers geven je kind een solide basis voor zijn verdere ontwikkeling. En elke dag natuurlijk een hoop gezelligheid!

Bij ons binnen

In onze warme en kleurrijke groepsruimtes is voor alle leeftijden wat te doen. Een stoere toren bouwen in de bouwhoek? Check. Gezinnetje spelen in de huishoek? Jazeker. En knippen en verven in de knutselhoek? Natuurlijk! Voor je baby zijn er knusse, rustige plekjes waar hij heerlijk kan snoezelen en slapen. En waar hij veilig kan oefenen met rollen en kruipen. Als hij wakker is, kijkt hij zijn ogen uit naar alles wat de peuters doen.

Samen naar buiten

Weer of geen weer: naar buiten gaan we. Elke dag! Ons ruime speelplein is veilig en uitdagend genoeg voor je kleintje. Lekker van de glijbaan. Roetsj! Zandtaartjes bakken? Of toch liever een fietsjesrace? Het kan allemaal. De bso-kinderen hebben hun eigen plein én voetbalveld! Je lekker uitleven na school wordt zo wel heel gemakkelijk.

Lekker actief

Bewegen is leuk en belangrijk. Daarom houden we twee keer per jaar een sportdag. Met voor iedereen wel een onderdeel waarop hij kan uitblinken. We staan ook graag in de keuken om lekker en gezond eten klaar te maken. Wat wordt het vandaag? Groentepizza of smoothies? Hoogtepunt: ons jaarlijkse kerstdiner. Dan zitten we op ons mooist aan een feestelijke tafel vol heerlijkheden. Gezellig!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven