Onze locatie

Smallsteps Villa Sprookjestuin biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. In ons fantasierijk ingerichte pand heeft elk kind, van baby tot tiener, de tijd van zijn leven. Onze ervaren pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind: ze weten precies wat hij nodig heeft om zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen. En om zich thuis te voelen in de groep.

Bij ons binnen

Zoals Smallsteps Villa Sprookjestuin is er geen tweede. Onze extra grote groepsruimtes zijn fantasievol en kleurrijk ingericht. En de muurschilderingen zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. De grotere kinderen spelen Monopoly of lezen een Donald Duckje op de bank. Peuters en kleuters verkleden zich als politie- en brandweermannen. En de baby's? Die liggen lekker te dommelen in hun eigen rustige kamertje. Sssst!

Samen naar buiten

Weer of geen weer: we gaan zo veel mogelijk naar buiten. Elke leeftijdsgroep heeft daar zijn eigen domein: de peuters rennen rondjes op hun eigen speelterrein. Regent het? Dan gauw naar het speelhuis. "Ik ga op de glijbaan!" Onze twee riante dakterrassen zijn voor de kinderen van de bso. Er staat zelfs een voetbalkooi op het dak! Waar zie je dat nou nog meer?

Lekker actief

Voorgelezen worden is zó fijn. Daarom zijn we blij met onze voorleestantes, die elke week met een tas vol boekjes en verhalen langskomen. De kinderen luisteren ademloos naar ze! Ook yogaën doen we graag. En zeker omdat we een echte yogadocent hebben! 

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven