Onze locatie

Smallsteps Buitenspel biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. We zitten niet in zomaar een pand: we hebben het héle clubhuis van voetbalvereniging Bon Boys tot onze beschikking! En we mogen ook op de velden. Ideaal voor elk kind om na een dag school te ontspannen, te spelen en te bewegen. En nog wat: we laten kinderen meedenken over de activiteiten in onze eigen Kinderraad. Want we nemen kinderen serieus.

Bij ons binnen

Na een drukke dag op school komt je kind weer helemaal bij op onze gezellige bso. In de speelhoeken kunnen kinderen complete LEGO-constructies bouwen, spelletjes doen en toneelstukjes opvoeren. Liever sportief? Dan ga je lekker naar buiten om te tennissen, voetballen of fietsen. "Is er iemand die wil kokkerellen?" "Jááá!" In onze keuken maken de kinderen de heerlijkste hapjes van gezonde ingrediënten. En daarna natuurlijk smullen met z'n allen!

Samen naar buiten

We heten Smallsteps Buitenspel en die naam maken we elke dag waar. Buitenspelen doen we op een groot en veilig afgeschermd terrein. We organiseren teamspelletjes op het grote veld en maken regelmatig een uitstapje naar bijvoorbeeld het bos. "Mogen we buiten pingpongen?" "Pak de batjes maar!"

Lekker actief

Doen wat kinderen leuk vinden en uitdaagt. Dat is typisch Smallsteps Buitenspel. Vandaar onze Kinderraad. Ongemerkt leert je hier kind overleggen, plannen en beslissen. In de herfst speuren we enthousiast naar knutselspullen in het bos. In de winter is spoorzoeken in de sneeuw favoriet! Ook tijdens de vakanties zorgen we voor verrassende thema's en doen we bijzondere dingen, zodat jouw kind een fantastische tijd heeft.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven