Onze locatie

Alle woelwaters, bengels, wijsneuzen en deugnieten voelen zich fijn bij Smallsteps Eigenwijs: een vrolijk kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We bieden een gezellige, vertrouwde en uitdagende omgeving. Zo zorgen onze pedagogisch medewerkers ervoor dat de wereld van je kind groter wordt. Elke dag op avontuur, elke dag een beetje verder. 

Bij ons binnen

Smallsteps Eigenwijs heeft een huiselijke, warme sfeer. Dat merk je meteen als je binnenkomt in onze gezellige centrale ruimte. Van hieruit kom je in de groepsruimtes. Ook die zijn helemaal op jouw kind afgestemd: veel licht, zachte tinten en boordevol gezellige hoekjes om te snoezelen of te spelen. Uitgedaagd worden of juist tot rust komen: onze pedagogisch medewerkers weten wat elk kind op welk moment nodig heeft.

Samen naar buiten

Onze grote veilige tuin ligt om ons gebouw heen. Lekker met je blote voetjes door het sappige gras of fietsen en steppen over de verharde paadjes. Samen met de wilgenhutjes zorgt dit voor uren speelplezier! Vanuit de groepsruimte stapt elke groep zo de tuin in. Als de poortjes open staan, kunnen de groepen met elkaar spelen. Aan de voor- en achterzijde liggen de grote tuinen waar alle kinderen kunnen spelen. Voor de baby's hebben we speciale buitenbedjes.

Lekker actief

Lekker actief bezig zijn. Dat doen we elke dag. Favoriet zijn onze bezoekjes aan de geitjes en konijntjes van de kinderboerderij. "Mogen we ze aaien?" De oudste peuters gaan om de week langs bij verzorgingshuis Wiedenbroek, waar ze 'hun' opa's en oma's bezoeken. Trouwens: ook de echte opa's en oma's vergeten we niet. Eén week in het jaar ontvangen we de grootouders van onze kinderen. Een feest voor jong en oud!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven