Onze locatie

Je wilt dat je kind zich veilig kan ontwikkelen. Met voldoende uitdaging in een liefdevolle, vertrouwde omgeving. Bij Smallsteps Kadoze Kaduize bieden we kinderopvang in een huiselijke sfeer. Onze pedagogisch medewerkers zijn het vaste gezicht op de groep. Ze geven je kind warmte en aandacht en hebben ze oog voor zijn ontwikkeling. Ze zetten kinderen in hun kracht door ze te stimuleren dingen zélf te doen.

Bij ons binnen

Stap binnen in ons moderne, sfeervolle pand en ervaar wat de ruimte met je doet. Voor de kinderen hebben wij verschillende hoeken. Bijvoorbeeld de ontdekhoek, die elke keer een ander thema heeft. Zo kunnen kinderen zelf ervaren en kiezen. 

Samen naar buiten

Verstoppertje of tikkertje spelen? Klimmen? Of liever kliederen met water en zand? Op ons speelplein is van alles te doen. We zijn vaak te vinden in de speeltuin en in het park. Of we doen samen boodschappen voor de lunch. En natuurlijk mag je kind daarna zélf zijn boterham smeren, ook al wordt het een kliederboel. Geeft niks, daar leert hij van! Bijna elke dag zijn we wel even in de frisse buitenlucht. Want buiten zijn maakt vrolijk en geeft nieuwe energie, ook als het regent of sneeuwt!

Lekker actief

Een gezonde levensstijl vinden we belangrijk. En dus zijn we veel in beweging. Onze pedagogisch medewerkers beginnen de dag met muziek en dans. Even lekker uit je bol! Elke dag zijn er leuke activiteiten, vaak rondom een thema. Je kind is creatief met verf, klei of muziekinstrumenten. 

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven