Onze locatie

Het allerleukste lokaal van basisschool De Driemaster? Dat is de ruimte van de buitenschoolse opvang! In een huiselijke sfeer kan je kind hier bijkomen van de schooldag. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor gezelligheid, gezonde hapjes en een prikkelend programma. In de tuin kan je kind lekker actief bezig zijn. En er zijn allerlei workshops. Zo is er voor elk kind een activiteit die bij hem past.

Bij ons binnen

Onder het dak van basisschool De Driemaster vind je het lokaal van Smallsteps Splash. Hier kan je kind muziek luisteren, kletsen, knutselen of huiswerk maken. Kinderen mogen ook spelen in de hal van de school, de gymzaal en de aula. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren je kind tot allerlei leuke en spannende activiteiten.

Samen naar buiten

"Gaan we op het schoolplein spelen? Of zullen we naar de speeltuin gaan?" Tennissen, voetballen, klimmen, touwtjespringen: elke dag gaan kinderen naar buiten om te spelen. Je kind stapt zo het schoolplein op. Ook is er een speeltuin om de hoek. De jongere kinderen begeleiden we hierbij. De ouderen mogen zelf. Zij kunnen die vrijheid en zelfstandigheid aan. En dat vinden wij belangrijk.

Lekker actief

"Wow, wat ben je mooi geschminckt!" Kinderen vinden het heel leuk om een workshop te doen na school. En er is keus genoeg! Bij ons hoeft je kind zich geen moment te vervelen. Buiten sportief in beweging zijn, binnen naar een muziekje luisteren, spelletjes doen.. maar ook huiswerk maken is mogelijk. Onze pedagogisch medewerkers helpen je kind graag. De vakanties zijn extra fijn: dan organiseren we uitstapjes of andere leuke activiteiten met Smallsteps-locaties uit de buurt.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven