Onze locatie

Wat een ruime speelweide! Uitdagend genoeg om je kind naar buiten te lokken en veilig genoeg om hem lekker zijn gang te laten gaan. Ons kinderdagverblijf is een fijne plek waar je kind zich meteen thuisvoelt. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Ze zien wat je kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en om zich prettig te voelen in zijn groep. Dat geeft jou een goed gevoel als je op je werk zit.

Bij ons binnen

De zon schijnt op de knutseltafel. Kinderhandjes knoeien met heldere kleuren waterverf. "Kijk eens wat een mooi schilderij ik voor mama heb gemaakt!" In onze groepsruimtes hebben we speelhoeken voor elke leeftijd. Zo sluiten we altijd aan bij de belevingswereld van je kind. De lokalen komen alle vier uit op de sfeervolle hal, waar van alles te beleven valt.

Samen naar buiten

Met de blote voetjes in het gras! Onze speelweide is niet alleen een plek om te ravotten en verstoppertje te spelen, maar ook om even in het gras te liggen en naar de wolken te staren. Het grasveld ligt 's middags in de schaduw. Dat is een fijne plek waar de baby's kunnen slapen, rollen en tijgeren. Er is een spannend speelschip, een speelplein en een grote ronde zandbak. Soms gaan we naar de kinderboerderij of de speeltuin. Of we halen verse broodjes bij de bakker.

Lekker actief

"Gaan we cupcakes versieren?" Koken en bakken vinden we leuk. Maar je kind kan ook meedoen aan muziekles, yoga of peuterdans. Buiten spelen, binnen spelen: onze pedagogisch medewerkers bedenken elke dag iets nieuws. Maar natuurlijk is er ook alle ruimte voor je kind om zelf te spelen. We laten de kinderen zelf ontdekken en zelf dingen uitproberen. Dat geeft je kind zelfvertrouwen en een goed gevoel.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven