Onze locatie

Lekker ravotten op het plein of bouwen met K’NEX. Het kan allemaal. En we kunnen iedere dag naar speeltuin de Rode Wip, naast onze locatie. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Een complimentje? Elke dag! Daarbij gaat het niet om wat je kind presteert, maar gewoon om wie je kind is.

Bij ons binnen

"Gaan we vandaag iets maken met de strijkkralen?" Buiten zijn staat bij ons centraal. Maar soms blijven we binnen om heerlijk te knutselen. Of we doen spelletjes of bouwen een compleet LEGO-dorp. Vooral als de regen tegen de ramen striemt. In het gebouw van de scouting hebben we voldoende ruimte. Ook om rustig huiswerk te maken of een boek te lezen.

Samen naar buiten

Voetballen, rennen, tikkertje doen, languit liggen in de schaduw. Het kan allemaal op ons plein.  Zomer en winter gaan we naar buiten. Spoorzoeken in de sneeuw, verstoppertje spelen of naar de Rode Wip. Ook trekken we eropuit naar de supermarkt of voetbalkooi.

Lekker actief

"Jaaa, we spelen Twister!" Onze pedagogisch medewerkers zijn kampioen ideeën verzinnen. Sporten, spelletjes doen, verhalen vertellen, naar het park. Geen dag is hetzelfde bij onze buitenschoolse opvang. Rondom feestdagen doen we de leukste creatieve activiteiten. En is het vakantie? Dan is het extra leuk met alle thema activiteiten.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven