Onze locatie

Sporten maakt je kind sterk en geeft zelfvertrouwen. Wat is het heerlijk om na school zo je energie kwijt te kunnen! Voetbal, hockey, korfbal, tennis… je kind heeft de keus uit allerlei sporten bij Smallsteps Sweelincklaan. Na school drinken en eten we eerst wat in de eetkamer bij de sportkantine. Je kind maakt dan plannen voor de rest van de middag. Geen kind is hetzelfde. Daarom bekijken we wat ieder kind nodig heeft, wat het al kan en wat het wil leren. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren je kind daarbij.

  • Sporten op het grote veld van voetbalvereniging Bernardus
  • Kiezen uit allerlei sporten
  • Uitstapjes naar de kinderboerderij, het park, de brandweer of de markt
  • Flexibele opvang die past bij jouw dag- en weekritme
  • Ontbijt tijdens de voorschoolse opvang

Bij ons binnen

"Zullen we vandaag met de strijkkralen?" Sport staat centraal bij ons. Maar soms blijven we binnen om heerlijk te knutselen. Of we doen spelletjes of bouwen een compleet LEGO-dorp. Vooral als de regen tegen de ramen striemt. In de sportkantine hebben we alle ruimte. Ook als je kind zijn huiswerk wil maken of een boek wil lezen. Naast de kantine vind je onze gezellige eetkamer met prachtige koningsstoelen.

Samen naar buiten

Voetballen, rennen, tikkertje doen, languit liggen in het kunstgras.. Het kan allemaal op het grote veld van de voetbalvereniging. Zomer en winter gaan we naar buiten. Lekker actief sporten, spoorzoeken in de sneeuw, verstoppertje spelen… Ook trekken we er vaak op uit in de buurt. Bijvoorbeeld naar de kinderboerderij of de brandweerkazerne.

Lekker actief

"Jaaa, we gaan weer eens Twister spelen!" Onze pedagogisch medewerkers zijn kampioen ideeën verzinnen. Sporten, spelletjes doen, verhalen vertellen, naar het park, geen dag is hetzelfde bij onze buitenschoolse opvang. Komt Kerstmis of Pasen eraan, dan doen we knutselopdrachten rondom dit thema. En is het vakantie? Dan is het altijd extra leuk. Vooral als we een dagje weg gaan met de bus of met de trein.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven