Onze locatie

"Ooh wat is het hier leuk!" Je kind begint te stralen zodra hij binnenstapt bij Smallsteps de Beestenboel. En jij waarschijnlijk ook: "Wat een mooie kleuren, wat een goede sfeer!" In ons pand met een heerlijke tuin heeft je kind een fijne tijd. De meeste kinderen van het kinderdagverblijf blijven ook als ze naar de basisschool gaan. Dan gaan ze bij ons naar de buitenschoolse opvang. Ze vinden het hier leuk en vertrouwd.

Bij ons binnen

In de vrolijke binnenruimte met beschilderde muren in pasteltinten en op het grote buitenspeelterrein voelt je kind zich meteen thuis. "Wie doet er mee?" Gejoel natuurlijk, want de kinderen zijn dol op de activiteiten die onze pedagogische medewerkers voor ze verzinnen. Zij weten wat jouw kind nodig heeft en stimuleren hem om de ontdekken wat hij allemaal kan.

Samen naar buiten

"Tikkie, jij bent 'm!" In onze grote tuin is van alles te beleven. Gezellig samen in het speelhuisje of de zandbak. Klimmen, klauteren en fietsen. Rondcrossen met een loopauto, fietsje of step. Voor de oudere kinderen zijn er zelfs waveboards! We trekken er vaak op uit. Bijvoorbeeld naar een van de speeltuinen in de buurt. Of we gaan boekjes lezen in de bibliotheek

Lekker actief

Buitenspelen kan gewoon achter ons gebouw. Maar we gaan ook vaak op pad: lopend, in de elektrische bolderkar of met onze eigen bus. Met de kleintjes naar de kinderboerderij, met de oudere kinderen sporten in de sporthal en op het sportveld in de buurt. En het strand, dat vinden alle kinderen een feest. Met rode koontjes komen ze terug: hun zakken vol met schelpen, hun schoenen vol met zand.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven