Onze locatie

Ga mee op ontdekkingstocht bij Smallsteps de Telgenkamp in Hengelo. Daar groei je van! De baby’s en de dreumesen hebben hun eigen knusse speelplein. In basisschool de Telgenkamp en op het plein spelen en ontdekken de peuters samen met de kinderen van groep 1 en 2. En op het speelplein staan twee units voor de oudste groepen van de BSO. Hier kun je na een drukke schooldag heerlijk ontspannen. Kom bewegen en sporten in de gymzaal of op het speelplein van school.

Bij ons binnen

De baby’s bewegen enthousiast door de grote box. Rommeldebom, de hoge toren van blokken valt om. Een grote glimlach verschijnt. ‘Nog een keer!’ In de gymzaal klinkt gejuich. De peuters gooien pittenzakjes in een hoepel. ‘Knap hoor!’ Samen spelen, ontdekken en beleven. Daar houden wij van. Bij de BSO zijn de kinderen druk aan het zagen en timmeren. Wat een mooi vogelhuisje! Of maak je liever een eigen kunstwerk?

Samen naar buiten

De baby’s halen buiten een frisse neus. Verwonderd kijken ze naar de zeepbellen die voorbij zweven. ‘Pak ze maar met je hand.’ De peuters gaan vandaag met de kleuters spelen op het kleuterplein. Wat een plezier! Wij gaan graag lekker naar buiten. Kijk, daar komt een bal. ‘Vangen!’ De BSO-kinderen doen een potje tafeltennis. In de moestuintjes wordt er goed voor de plantjes gezorgd. Nog even en wij kunnen oogsten!

Lekker actief

Wat ruikt er zo lekker? De kinderen van de BSO bakken appelflappen. Mmm… Dat wordt smullen. ''Wie gaat er nu voorop?'' Een sliert van verklede kinderen loopt door de school. Wat een feest om samen carnaval te vieren! Wij houden ervan om samen leuke activiteiten te doen. In de gymzaal kijken de peuters goed naar de dansjuf. Wat kunnen ze al knap meedoen met de dansworkshop. De baby’s gaan een eindje wandelen. Ga je ook mee de eendjes voeren?

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven