Onze locatie

Bij Smallsteps de Reflector in Hengelo komen kinderen van verschillende scholen samen in onze gezellige groepsruimte in basisschool De Reflector. We spelen veel buiten, op het schoolplein of op het grote grasveld. Binnen kunnen de kinderen lekker spelen in de gymzaal, knutselen, en spelletjes doen. En als je iets lekker ruikt, dan zijn we aan het bakken in de keuken.

Bij ons binnen

Eerst even lekker iets eten en drinken aan onze gezellige, grote tafel. Een half uurtje later zitten we aan diezelfde tafel te knutselen, kleuren en spelletjes te doen. Andere kinderen spelen in de huishoek en op de bank zitten een paar kinderen een boek te lezen. "Mmm… wat ruikt daar zo lekker?" Dat zijn hartige muffins met ham en kaas. Dat hebben de kinderen zelf bedacht!

Samen naar buiten

Weer of geen weer: naar buiten gaan we. Elke dag! Op het ruime schoolplein is uitdaging genoeg voor ieder kind. Zandtaartjes bakken? Klimmen en klauteren of toch liever een fietsjesrace? Het kan allemaal. Naast het plein ligt ook nog een groot grasveld. Je kind verveelt zich geen moment bij Smallsteps de Reflector.

Lekker actief

Wat gebeurt er met een ijsklontje in een glas met olie? Blijft klei drijven in water? Als we proefjes doen, zitten de kinderen vol verwondering te kijken. "Zullen we naar de speeltuin gaan?" Dat hoeven we maar één keer te vragen. Alle kinderen staan te trappelen om naar De sterrentuin te gaan. Lekker spelen met zand en water en klimmen in de rode netten.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven