Onze locatie

Bij basisschool Don Bosco in Hengelo heeft Smallsteps Don Bosco drie gezellige ruimtes. Er is volop ruimte voor spelen, ontdekken en ontspanning. De baby’s kunnen bewegen en spelen in de grondbox. Peuters gaan op ontdekkingstocht in de speelhoeken. De bso-kinderen kunnen heerlijk ontspannen in de ruimtes van de bso. De kinderen van het kinderdagverblijf spelen in hun eigen buitenruimte; de kinderen van de bso spelen op het schoolplein.

Bij ons binnen

De baby’s spelen met gekleurde ballen in de grondbox. Wat een pret! De peuters laten hun fantasie de vrije loop en gaan picknicken onder de hoge box. Bij ons gaat ieder kind het liefst zelf op ontdekkingstocht. Laat maar zien wat je kunt! "Zet de camper hier neer, naast de oranje tent." In de bso-ruimte wordt een camping gebouwd op de Playmobil-tafel. Andere kinderen chillen in de relaxruimte. Bij Smallsteps Don Bosco mag je kind zelf kiezen wat hij wil doen.

Samen naar buiten

Ook buiten valt er genoeg te spelen, beleven en ontdekken! De jongste kinderen genieten op hun eigen plein. Lekker klimmen en klauteren of spelen in de zandbak. Voel je het zand tussen je tenen kriebelen? De bso-kinderen spelen op het grote speelplein. Met een step of op skeelers racen over de geschilderde paden. Of een koprol maken in het klimrek. Heerlijk die buitenlucht!

Lekker actief

De peuters stralen van plezier! Daar is de paashaas. Kom mee naar buiten. We gaan eieren zoeken. De bso-kinderen houden een estafette met bekertjes water. Nat worden vinden ze niet erg met dit warme weer. Wij gaan er ook graag samen op uit. Klimmen en klauteren in de speeltuin. Struinen door het Laurapark.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven