Onze locatie

In IKC Esrein heeft Smallsteps Esrein - Kerkstraat verschillende ruimtes waar je kind lekker kan ontspannen. Een huiskamergroep met gezellige speelhoeken om lekker samen te spelen. Een ruime schoolhal om een spelletje te doen of een boek te lezen. En een speelzaal en een groot speelplein om lekker te bewegen. En wel zo fijn: de bso is alleen voor kinderen van groep 1 tot en met 4. Fijn spelen met leeftijdsgenootjes. Gezellig en vertrouwd!

Bij ons binnen

In de hal van de school maken de kinderen een lange slinger van dominostenen. Anderen spelen Twister in het speellokaal. In de keuken worden fruitspiesjes klaargemaakt door drie jonge koks. En aan de knutseltafel maken kinderen robots van dozen en aluminiumfolie. Ze zijn net echt! Op de bank zit een meisje een boek te lezen en twee vriendinnen spelen samen een spelletje op de computer. Wat is het hier fijn!

Samen naar buiten

Bladeren, takjes, eikels en kastanjes: het is herfst! De kinderen sprokkelen knutselmateriaal bij elkaar voor de seizoentafel. "Mogen de paddenstoelen ook mee?" "Nee, die maken we straks zelf van klei!" Eerst nog even tikkertje op het plein. En dan nog een potje voetbal. Er staan echte doelen! Wie het eerst bij de schommel is, mag kiezen wat we hierna gaan doen! Springtouwen of basketbal?

Lekker actief

"Dit is gruwelijk eng, eng, maar ik ben niet bang, bang..." De kinderen dansen op de muziek van Kinderen voor Kinderen. Bij slecht weer bewegen we lekker binnen. Verstoppertje in de school. En hupsen op de hinkelbaan die ze zelf hebben bedacht. Zodra het droog is, gaan we naar buiten. Soms maken we een uitstapje: naar de supermarkt, het park of de bieb. Gaan we ook nog langs speeltuin ’t Lansink vandaag? Het is daar zo leuk!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven