Onze locatie

Smallsteps Kids en Zo is een fijne plek voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Elke dag verzinnen we met elkaar de leukste dingen om te doen. Niks moet, alles mag. Onze ervaren pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. We hebben meer dan 25 jaar ervaring. Ook werken we veel samen met de kinderopvang en basisscholen in de buurt. Dat maakt het voor kinderen en ouders heel vertrouwd.

  • Kleinschalig, dus extra aandacht voor je kind 
  • Locatie met veel licht en grote natuurtuin 
  • In hetzelfde pand als kinderdagverblijf Smallsteps de Schothorst
  • Goede samenwerking met basisscholen en andere opvang in de buurt 
  • Voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur

Bij ons binnen

Een plek waar je thuiskomt. Met dat idee hebben we ons lokaal in de kinderdagverblijf Smallsteps de Schothorst omgetoverd tot een welkome opvangplek. Na school drinken we wat samen en horen we hoe het gaat. Maar echt lang blijven zitten… dat wil niemand! Daarvoor is onze bouwhoek veel te verleidelijk. Of we gaan tekenen of knutselen aan onze lange tafel! Tong uit de mond. De tijd vliegt voorbij. Gelukkig: morgen is er weer een dag!

Samen naar buiten

Naar buiten voor een frisse neus? Dat doen we elke middag! Om te spelen in onze grote natuurtuin met fietsbaan, klimheuvel en zandbak. Of om te wandelen in de buurt. Dan kopen we meteen wat appels, druiven en bananen voor een verse fruitsalade. Die de kinderen zelf maken. Mmm, smullen!

Lekker actief

"En zo speel je de E". Wat is er leuker om eens een gitaarakkoord te proberen met een echte muziekdocent? Of yoga of dans. Zo leert je kind steeds weer iets nieuws. Ook de vakanties zijn superleuk: dan organiseren we uitstapjes in de omgeving en waterfeesten voor alle groepen. En wat dacht je van een voetbaltoernooi?

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven