Onze locatie

Smallsteps Notekrakers biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Na een schooldag komen de kinderen hier lekker op adem. Hun verhalen kunnen zij kwijt bij onze pedagogisch medewerkers. Zij voelen elk kind perfect aan. Eerst even bijkomen en dan: lekker spelen en uitgedaagd worden! Alsof je kind 'thuis' komt, zo vertrouwd voelt het. En zo willen we het ook. Want alleen in een veilige omgeving kunnen kinderen bloeien en groeien.

Bij ons binnen

Onze speelhoeken bieden de beslotenheid die bij een activiteit past. Extra fijn als de regen tegen de ramen striemt! Lezen, een potje Monopoly? Het kan allemaal. Ook maken we de prachtigste kunstwerken aan de grote gezellige tafel. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren je kind tot leuke en creatieve activiteiten. En soms is het wel zo lekker om in een leesboek of Donald Duck te duiken, en de tijd te vergeten. "Hè, zo laat al?!"

Samen naar buiten

"Wie het eerst bij de schommel is!" Vanuit onze groepsruimte kunnen we zo het schoolplein op. Er is een kleuterplein en een groot plein. Tja, wat kies je dan? De zandbak? De schommel? Of toch maar een potje tafeltennis of lekker 'scheuren' op het verkeersplein? Ook het Laurapark is lekker dichtbij. Op de speeltoestellen kan jouw kind als zijn energie kwijt. Soms bowlen we bij de Zegge. Verveling? Daar hebben kinderen bij ons gewoon geen tijd voor!

Lekker actief

"Schuif eens op!" In de Heemtuin Hengelo liggen kinderen op hun buik om plantjes van dichtbij te bekijken. Ze hebben er rode wangen van. Noten, vruchten en groenten mogen we uit Pluktuin Oldenzaal halen. En voor een ijsje in de stad pakken we de stadsbus. Allemaal onder de veilige begeleiding van onze pedagogisch medewerkers. Reken maar dat al die avonturen 's avonds trotse verhalen opleveren!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven