Onze locatie

Op onze buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar staat de boel regelmatig op z'n kop… van plezier! Na een intensieve schooldag kunnen kinderen zich heerlijk uitleven bij ons. Op het fijne speelplein of in de bossen om ons gebouw heen. In de zomer zoeken we takken voor onze hutten en gaan we gezellig picknicken op een groot kleed. Iedereen wordt gezien en niemand hoeft zich te vervelen. Daar zorgen onze pedagogisch medewerkers wel voor.

Bij ons binnen

Ruik eens! Mmmm! De lekkerste geuren zweven uit onze luxe keuken. Dat komt door de zelfgemaakte broodjes of andere eerlijke lekkernijen die ook jouw kind straks gaat bakken. Verder hebben we twee supergezellige lokalen. Elk met een grote groepstafel. Daaraan kan je kind spelen, knutselen, bouwen, verhalen vertellen en samen lol hebben.

Samen naar buiten

Regen, sneeuw of zon: het liefst zijn we met de kinderen buiten. In onze spannende natuurtuin kunnen kinderen elke dag wat anders doen. Wordt het de klimheuvel? De klimboom? Of toch de speeltoestellen? Een ding is zeker: je kind kan zich eindeloos uitleven. En als de hele club weer binnen is, staat er voor ieder wat gezonds klaar. Dat hebben ze wel verdiend!

Lekker actief

"Wie durft de uitdaging aan?" Gejoel natuurlijk, want onze kinderen zijn dol op de activiteiten die onze pedagogische medewerkers voor ze verzinnen. Zo organiseren we speciale junior-sportclinics voor sportief speelplezier. Workshops om te kokkerellen en te smullen. Spannende speurtochten en Levend Stratego in de bosrijke omgeving. En in de vakantie trekken we er samen op uit met kinderopvang Smallsteps Serpentine. Je kind leert en geniet.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven