Onze locatie

In een gerenoveerde Gelderlandse hoeve in de Hasseler Es vind je onze gezellige kinderopvang. Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn hier welkom. Hier mag je kind lekker spelen, leren en zichzelf zijn. Kinderen maken kennis met de natuur, met de dieren en natuurlijk met nieuwe vriendjes. Onze pedagogisch medewerkers hebben hart en oog voor elk kind. Ze weten precies wat het nodig heeft. Je kind heeft alle ruimte om de wereld stapje voor stapje te ontdekken.

Bij ons binnen

Het daglicht valt zacht door de grote ramen naar binnen. Elke groepsruimte voelt daardoor rustig en aangenaam aan. Kinderen beleven hier een fijne tijd. De allerjongsten kijken hun ogen uit en maken elke dag grote sprongen. De oudere kinderen dagen we uit op hun eigen niveau. Alle ruimtes komen uit op de centrale speelhal vol spelletjes en speelmateriaal. "Mogen we morgen met de Duplo?" "Natuurlijk!" Elke dag anders, maar elke dag vertrouwd.

Samen naar buiten

Van de glijbaan? Op de schommel? Of toch maar liever zandtaartjes bakken? In onze fijne tuin beleven kinderen het ene na het andere avontuur. De wat ouderen tonen hun stuurkunsten op het tegelpad met heuveltjes. Voorgelezen worden, in de schaduw van het lommer: dat vinden ze natuurlijk allemáál fantastisch. En tussendoor doen de kinderen een dutje in een van de buitenbedjes.

Lekker actief

Dingen dóen en beleven. Daar leren kinderen het meeste van. En dus bedenken onze enthousiaste pedagogisch medewerkers leuke activiteiten. Onze tuin is er groot genoeg voor. Maar we trekken er ook op uit. Met de bolderkar naar de schaapskooi van Mieke Boode, bijvoorbeeld, om de lammetjes te aaien. "Haha, het kriebelt!" En natuurlijk hebben we de Opa en Oma-Week: dan zijn alle grootouders welkom. Dubbel genieten. Voor jong en oud!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven