Onze locatie

Smallsteps Serpentine vind je in een sfeervol vrijstaand pand met veel speelmogelijkheden. Binnen en buiten. Je baby kan er lekker rollen, kruipen en z'n eerste stapjes zetten. De oudere kinderen dagen we uit met sport, spel en creatieve opdrachten. Passend bij hun ontwikkeling en leeftijd. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een veilige en welkome omgeving. Ook krijgt je kind gezonde biologische voeding. Kijk je kind groeien!

Bij ons binnen

Doen wat je het liefste doet. Door de slimme indeling van ons pand kunnen alle kinderen zich uitleven: ze hebben geen last van elkaar. De gezellig ingerichte groepsruimtes van het kinderdagverblijf vind je op de benedenverdieping. Baby's hebben hier hun eigen slaapvertrek. Boven ligt het domein van de oudere kinderen. Na een dag hard werken op school kunnen ze hier knutselen, verven, spelen, een boekje lezen of gewoon even niks.

Samen naar buiten

Bij Smallsteps Serpentine gaan we graag naar buiten. De oudere kinderen genieten van de sluipweggetjes en verstopplekjes in onze tuin. Ze klimmen, balanceren en bouwen kastelen. Wil je fietsen, rennen of steppen? Het ruime schoolplein is voor de deur. Met de kinderen van de bso spelen en sporten we veel in de gymzaal en op de grasvelden. De Jungleroute is gewild: samen op avontuur!

Lekker actief

"Kijk, jonge eendjes! Wat zijn ze lief!" Met de kinderen trekken we er op uit in de natuur. Kijken naar jonge eendjes en, wie weet, naar het veulentje dat net is geboren. Ook de bibliotheek vinden ze fijn: rondsnuffelen en voorgelezen worden! Op zomerdagen genieten de kinderen van de sproeiers en de waterglijbaan. Sporten is favoriet bij de oudere kinderen. Op het veld, in de zaal of op ijsbaan Twente in de kerstvakantie! Zó leuk dat je kind niet eens merkt hoe gezond hij bezig is!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven