Onze locatie

Smallsteps ‘t Eimink in Hengelo zit in de blokhut van Scouting Hasselo, naast de school. Er is ook een ruimte voor dans- en toneelactiviteiten. Bij droog weer gaan we met alle kinderen naar buiten. Op het schoolplein en het buitenterrein van de blokhut kan je kind lekker ontdekken en spelen.

Bij ons binnen

Bouw je mee in de bouwhoek? Of lees je liever een boekje op de bank? De oudere kinderen hebben een eigen groepsruimte in de blokhut van de scouting. In de centrale hal staan hoge tafels en stoelen, om aan te eten of spelen. Maar die kunnen ook aan de kant. Kom, we doen samen een spel! Of wat dacht je van een optreden met dans of toneel?

Samen naar buiten

"Wie het eerste buiten is!" Op het buitenterrein van de blokhut kan je kind tikkertje spelen, een balletje trappen, of lekker voluit rennen. Alle kinderen mogen ook naar het schoolplein van school. Daar kunnen ze buitelen aan het klimrek, of heerlijk van de glijbaan.

Lekker actief

Vervelen is er hier niet bij, bij Smallsteps ‘t Eimink. Elke dag verzinnen we samen met de kinderen iets nieuws. Soms maken we mooie mozaïekschilderijen. Op andere dagen potjes met gekleurd zout. Maar het allerliefste gaan we naar buiten! Want wat is er nou fijner dan lekker rennen en spelen in de buitenlucht?

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven