Onze locatie

Smallsteps Woolde zit in een fijn, hip gebouw, samen met de Woolderschool en de Locatie Alfrinkschool. Kinderen die beginnen op ons kinderdagverblijf kunnen later makkelijk door naar de buitenschoolse opvang. Zo blijven ze in dezelfde vertrouwde omgeving. Bij Smallsteps Woolde vinden we bewegen belangrijk. Dus doen we zachte bewegingsspelletjes met je baby, en uitdagende sport- en spelactiviteiten met je oudere kind.

Bij ons binnen

Kinderen willen zelf ontdekken. Daarop is onze ruimte ingericht. Kleurrijke meubels voor knusse onderonsjes. Een eigenwijze keuken voor keukenprinsen en -prinsessen. Bakken vol bouwmaterialen voor jonge architecten. Zing of dans je liever? Ook daar hebben we alle ruimte voor! Onze pedagogisch medewerkers helpen bij elk plan.

Samen naar buiten

We hebben een spannende tuin voor plezier en avonturen. De grote zandbak is het territorium van groot en klein. Extra leuk zijn de boomstammen om op te klauteren. We zaaien en poten bloemen en plantjes in onze eigen bloembakken. ''Kijk de zonnebloem. Hij wordt steeds hoger!'' In het park wandelen we en in de gymzaal sporten en spelen we. 

Lekker actief

Stilzitten? Dat hoeft hier echt niet! Kinderen moeten hun energie kwijt kunnen én weer opdoen. Daarom wandelen we veel in de buurt, gymmen we in de gymzaal, bieden we de oudste peuters een uitdagend programma en zijn we dagelijks buiten te vinden op het fijne speelplein! Regent het? Des te beter. Want wat is er nou lekkerder dan met je laarzen door de plassen? Lekker stampen!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven