Onze locatie

Midden in de rustige woonwijk Elsbroek ligt Smallsteps Lawaai Papegaai Geel. Kinderen kunnen er lekker spelen en ontspannen. Wat er vandaag op het programma staat? Daarover beslissen we samen. Dat kán binnen de veilige en vertrouwde sfeer die onze pedagogisch medewerkers creëren. Ze zetten je kind in zijn kracht door het te stimuleren dingen zélf te doen. Dat vinden wij belangrijk.

  • Gelegen in een rustige, groene omgeving
  • Alle kinderen praten mee over wat we doen
  • Handig: we zitten in basisschool de Giraf en gebruiken de speelplaats en de gymzaal
  • Ook geopend op studiedagen en in vakanties
  • Voorschoolse opvang? Je kind is vanaf 7.30 uur welkom op maandag, dinsdag en donderdag!

Bij ons binnen

In onze kleurrijke groepsruimtes is voor alle leeftijden wat te doen. Een stoere toren bouwen in de bouwhoek? Check. Gezinnetje spelen in de huishoek? Jazeker. Knippen en verven in de knutselhoek? Natuurlijk! We hebben drie lokalen van De Giraf tot onze beschikking en mogen ook in de gymzaal. Dat doen we graag. Want sporten is niet alleen heel gezond voor de kinderen, ze worden er ook nog eens hartstikke blij van. En wij óók!

Samen naar buiten

"Mogen we al naar buiten?" Lekker aan de rekstokken hangen boven zacht zand of spelen en rennen op het plein of de grasvelden: bij Smallsteps Lawaai Papegaai Geel kan je kind werkelijk alle kanten op. In de herfst zoeken we ons knutselmateriaal in de omgeving. In de winter doen we rodewangentikkertje of gaan we spoorzoeken in de sneeuw. Dat kan in het Elsbroekerpark of op onze eigen speelplaats.

Lekker actief

Bewegen is leuk, stilzitten saai. Daarom trekken we er geregeld op uit! Om te sporten op het veld. Of om grote airbussen te spotten bij Schiphol. Of om de eerste lammetjes te zien op de kinderboerderij. "Mogen we ze aaien?" De vakantie-bso is extra feestelijk. We geven elk talent de ruimte. Wie het langste de bal hooghoudt bijvoorbeeld. Of het ontroerendste lied zingt op ons podium. Of de lekkerste, gezonde smoothie maakt …! Genieten!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven