Onze locatie

Bij Smallsteps Mauritslaan krijgen kinderen alle ruimte om zich te ontwikkelen. Baby's maken grote stappen als ze de wereld om zich heen verkennen. Peuters doen uitdagende spelletjes ter voorbereiding van de basisschool. En de oudere kinderen vergroten hun zelfvertrouwen door spannende activiteiten en samenwerking met vriendjes en vriendinnetjes. Zo geven we je kind een stevige basis voor zijn verdere ontwikkeling. En elke dag natuurlijk een hoop gezelligheid!

Bij ons binnen

In ons fijne, volledig verbouwde pand is voor alle leeftijden wat te doen. De allerjongsten snoezelen op hun bedjes of oefenen hun eerste stapjes. Peuters 'lezen' boekjes en zingen liedjes. We schenken extra aandacht aan de overstap naar de 'grote' school. Pas als je kind het wil, maken we zijn wereld groter. De oudere kinderen vermaken zich opperbest met Kolonisten of het instuderen van een cool dansje!

Samen naar buiten

Met rode konen komen de kinderen binnen na een paar uur in de frisse buitenlucht. Even bijkomen met een glaasje water en wat vers fruit erbij! Rennen, fietsen, balletje trappen in de voetbalkooi… Als het even kan gaan we elke dag naar buiten. We hebben een grote tuin om eindeloos te spelen. Of we trekken erop uit naar de kinderboerderij. De allerkleinsten in de bolderkar, de groteren lopen gewoon mee. Lekker in beweging. Samen de geitjes aaien!

Lekker actief

"Tu-Ta-Tuut!" Wat is er leuker dan samen dingen te ondernemen? Naar de brandweerkazerne bijvoorbeeld! Kinderen kijken hun ogen uit bij het zien van die glimmende auto's. Als we geluk hebben mogen ze er zelfs even inzitten. Of we gaan naar het strand: lekker rennen en zandkastelen bouwen. Met de kinderen van de bso maken we in de vakantie uitstapjes naar het kinderboekenmuseum, het bos en Madurodam. Net wat er op dat moment binnen het thema past!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven