Onze locatie

Spelen, fantaseren en nieuwe vrienden maken. Dat is Smallsteps 't Buitenhuis! Binnen knutselen we en doen we aan muziek. Buiten gaan we klimmen, voetballen of skelteren. Wie wil wat? Ieders mening telt. Maar onze pedagogische medewerkers zijn ook heel goed in verrassingen. Saai wordt het in elk geval nooit

  • Fijne ruimtes voor 1001 activiteiten
  • Wat gaan we doen? Kinderen beslissen zelf mee
  • Verrassende activiteiten tijdens vakanties
  • Ook opvang tijdens studiedagen van de basisschool
  • Elke dag verse soep als je uit school komt! Hoe lekker is dat?

Bij ons binnen

"Kom lekker zitten, hoe was je dag?" Smallsteps 't Buitenhuis is de plek die kinderen na een drukke schooldag verdienen. Eerst even bijpraten en dan: spelen! Met de spoortrein in de bouwhoek bijvoorbeeld. Of dollen met de poppen in de huishoek. Of creatief bezig zijn met lijm en papier in de knutselhoek. Of toch liever op de bank met een boek of 'n Duckie? Dat mag ook! "Haha, wie wil er een mop horen?"

Samen naar buiten

Niemand is een binnenmens. Daarom zijn we lekker vaak buiten, om uit te waaien en op te laden. Balletje trappen, touwtjespringen, een zelfverzonnen spel spelen of je balans houden op de ligfiets. In de zandbak ontstaan de hoge kasteeltorens uit Lord of the Rings. Met de scheppen, vormpjes en kiepwagens is dat een fluitje van een cent. "Ik ben Gandalf." "Ik Frodo!"

Lekker actief

Onze pedagogisch medewerkers bedenken leuke en creatieve activiteiten. Daarbij draait het steeds om wat jóuw kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en om zich prettig te voelen. Dat levert verrassende uitjes op, ook tijdens de vakanties! Grote airbussen zien landen op Schiphol, een spannende speurtocht in het bos, kijken naar de pasgeboren dieren op de kinderboerderij. "Mag ik het lammetje al aaien?" Vervelen bestaat niet bij ons.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven