Onze locatie

Smallsteps Lageweg biedt kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang onder één dak. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren je kind met uitdagende activiteiten. Je baby kijkt z'n ogen uit. Voor peuters vanaf twee jaar bieden we peuteropvang. Gaat je kind naar school? Ook dan is er op onze bso van alles te beleven. Zo sporten we veel. Heerlijk om na een lange schooldag je energie kwijt te kunnen!

Bij ons binnen

Lekker wegdromen in de snoezelruimte of de babytuin. Liedjes zingen of bladeren in een kleurrijk prentenboek. Onze pedagogisch medewerkers bedenken leuke en creatieve activiteiten. Maar ook zorgen ze voor rust en regelmaat. Daarbij draait het steeds om wat jóuw kind nodig heeft. Ook de oudere kinderen voelen zich bij ons als een vis in het water. "Wie doet er mee met tafelvoetbal?" "Eerst even deze puzzel afmaken!"

Samen naar buiten

We gaan graag naar buiten: vanuit onze eigen ruimte lopen we zo naar de afgeschermde tuin. Daar kunnen kinderen hun eerste stapjes zetten, spelen in de zandbak en de loopfiets uitproberen. Voor de wat oudere kinderen hebben we een parcours van paden. Sporten is vaste prik: we hebben er de ruimte voor. Aan de overkant is een splinternieuwe speelcourt vol spelmogelijkheden. Ook daar gaan we vaak naartoe!

Lekker actief

Lekker actief bezig zijn: dat doen we iedere dag. Door buiten te spelen of te gymmen in de hal. Ook trekken we er vaak op uit: lopend of met de elektrische bolderkar. We zoeken naar de leukste plekken in de omgeving. Een wandeling door de herfstbladeren, spoorzoekertje in de sneeuw: elk seizoen is leuk! En zeker omdat onze pedagogisch medewerkers er steeds leuke activiteiten bij verzinnen.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven