Onze locatie

De kinderen van bso Smallsteps Jungle spelen toneel, bouwen de prachtigste torens met Kapla, maken de geweldigste creaties van LEGO, vertellen elkaar moppen, sporten, knutselen, leren elkaar spelletjes en bouwen tenten. Tenminste, als ze niet lekker een boekje liggen te lezen op de bank. Want ook dat mag na een drukke dag op school. Onze ervaren pedagogisch medewerkers zorgen voor een warme, huiselijke sfeer. Bij hen kun je altijd even je verhaal kwijt.

Bij ons binnen

Bij Smallsteps Jungle is het altijd vertrouwd. We hebben twee supergezellige ruimtes in basisschool Twickel. Daar zitten, spelen en geinen we op de bank, aan tafel en in verschillende speelhoeken. In de gymzaal dagen we elkaar uit met balspellen, stopdans of doen we gewoon lekker wild en gek. En is je Kapla-toren nog niet klaar? Laat de boel de boel. Morgen verder! Je kind voelt zich thuis bij ons.

Samen naar buiten

Regen, sneeuw of zon: we zijn graag buiten. Balletje trappen, klimmen, touwtjespringen. Vanuit de opvang lopen we rechtstreeks het schoolplein op. Of we spelen en sporten op het kunstgrasveld of de andere speelplekken in de wijk. Ook bij de Toolenburgseplas vinden de kinderen het fantastisch. Ze bewegen daar honderduit!

Lekker actief

Hoe mooi is dat: schuilen onder het doek van een supergrote tent die je net samen hebt opgezet? Het zware werk doen de ouderen, de jongeren dragen elk hun steentje bij. Als die dan eenmaal staat, trots! O ja, we doen ook spannende speurtochten en uitdagende beweegworkshops. Iedereen geniet van de kleine en grote activiteiten.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven