Onze locatie

Smallsteps Tante Til is kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in één. In onze gezellige groepsruimtes voelen kinderen zich meteen thuis. In de centrale hal vieren we themafeesten zoals Sinterklaas en de Nationale Voorleesdagen. Hier kunnen de jongere kinderen ook op ontdekkingstocht gaan. De kinderen van de bso worden op hun niveau uitgedaagd. Onze pedagogisch medewerkers hebben hart en oog voor wat elk kind wil en helpen bij ideeën en plannen. Je vervelen? Echt niet!

Bij ons binnen

In onze warme en kleurrijke groepsruimtes is voor alle leeftijden wat te doen. Een stoere toren bouwen in de bouwhoek? Check. Gezinnetje spelen in de huishoek? Jazeker. En knippen en verven in de knutselhoek? Natuurlijk! Voor je baby zijn er knusse, rustige plekjes waar hij heerlijk kan snoezelen en slapen. De bso-kinderen beslissen zelf: Afrikaanse maskers maken? Spelletje Kolonisten? Werken aan een musical? Alles kan!

Samen naar buiten

Weer of geen weer: elke dag gaan we naar buiten voor die frisse neus en dat rozige gevoel. In de lente zien we hoe een rups een vlinder wordt. Maar ook in de herfst zijn we vaak buiten, om mooi knutselmateriaal te zoeken. In de winter ontdekken we wat een sneeuwvlokje op je hand doet. Dat kan in de buurt of op onze eigen speelplaats. Lekker rennen, spelen en ravotten. Reken maar dat je kind zijn energie volop kwijt kan!

Lekker actief

Voorgelezen worden is zó fijn. Daarom zijn we blij met onze voorleesoma's, die elke week bij ons langskomen met een tas vol mooie boekjes en verhalen. De kinderen luisteren ademloos naar ze! De bso-kinderen krijgen elke week sportles in de gymzaal. De belangrijkste activiteit in november staat ook dit jaar al vast. "Sint Maarten, Sint Maarten, de koeien hebben staarten!" Met lampionnen de huizen langs. Spannend voor de jongsten, gezellig voor de ouderen.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven