Onze locatie

De kinderen van bso Smallsteps Toverzand spelen toneel, bouwen de prachtigste torens met Kapla, maken de geweldigste creaties van LEGO, vertellen elkaar moppen, sporten, knutselen, leren spelletjes en bouwen tenten. Tenminste, als ze niet lekker een boekje liggen te lezen op de bank. Want ook dat mag, na een drukke dag op school. Onze ervaren pedagogisch medewerkers zorgen voor een warme, huiselijke sfeer. Bij hen kun je altijd even je verhaal kwijt.

Bij ons binnen

We zitten in een fijn pand met drie gezellig ingerichte lokalen. Na school eten en drinken we iets. "Wat was het leukste wat je vandaag hebt meegemaakt?" Er wordt gelachen en opgeschept, grapjes gaan over en weer en er is tijd en aandacht voor een serieus gesprek. Daarna in actie! Creatief aan de gang in het knutsellokaal, lekker bouwen met Kapla of in een speelhoek met LEGO, auto's of dino's aan de gang. Lekker chillen? Dat doen we in de chillhoek of op een zitzak.

Samen naar buiten

Regen, sneeuw of zon: zo vaak als we kunnen zijn we met de kinderen buiten. Balletje trappen, klimmen, touwtjespringen. Vanuit de opvang zijn we zo op ons kunstgrasveld waar we kunnen voetballen of op het schoolplein waar we groepsspelletjes doen en heerlijk vrij kunnen spelen. Mooi om te zien: de oudere kinderen helpen de jongere kinderen, die zich op hun beurt weer aan hen optrekken.

Lekker actief

"Mag ik de kroon?" Zet een gouden kroon op en je bent koning. Pak een bezem en verover de wereld te paard. Kinderen vinden het heerlijk om te fantaseren. Daarvoor zijn zeker geen computerspelletjes nodig! Over uitdaging gesproken: we houden ook spannende speurtochten, fanatieke voetbalcompetities en toffe sjoelcompetities. Warm weer? Dan spelen we spetterende waterspellen. Onze pedagogisch medewerkers spetteren natuurlijk mee!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven