Onze locatie

Baby's, bengels, wijsneuzen en deugnieten: elk kind voelt zich fijn bij Smallsteps Babbelbos. We zijn een knus kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We bieden rust en regelmaat voor de allerjongsten en spel en uitdaging voor de ouderen. Plezier maken staat daarbij voorop. Binnen, in ons sfeervolle pand. Buiten, in onze mooie tuin, het park of het hertenkamp in de buurt. Elke dag op avontuur!

  • Mooi pand met eigen tuin in rustige woonwijk
  • Veel aandacht voor de taalontwikkeling van je kind
  • Onder één dak met buitenschoolse opvang Smallsteps de Boomhut
  • Extra activiteiten als ouder-kind zwemmen

Bij ons binnen

"Wawawa, dadada, bababa.." Lekker brabbelen en wegdromen. Hoe fijn is dat! Met de peuters zingen we liedjes of bladeren we in een kleurrijk prentenboek. "Dag Dikkie Dik!" Samen eten en drinken we aan de grote tafel in onze gezellige ruimte. Er zijn vrolijke speelhoeken waar je kind zelf kiest waarmee en met wie het wil spelen. Even geen idee? Onze pedagogisch medewerkers zijn in de buurt!

Samen naar buiten

Als het even kan, spelen we buiten. Onze pedagogisch medewerkers bieden alle inspiratie, maar de kinderen mogen zelf weten wat ze gaan doen. Lekker met je blote voetjes door het sappige gras of fietsen over de verharde paadjes. In onze zandbak worden de lekkerste taartjes gebakken! "Ah, wat een lief konijntje!" Iedereen is dol op dieren. Dus gaan we vaak even kijken bij de kinderboerderij of het hertenkamp. Die zijn in de buurt.

Lekker actief

Lekker actief bezig zijn, dat doen we elke dag. Favoriet is de peuterdans: bewegen op muziek. Altijd weer vrolijk en gezond. We trekken er graag op uit, naar de kinderboerderij of het hertenkamp in de buurt.

Feesten? Daar zijn we allemaal dol op! Zingen bij kerst, Sinterklaas en natuurlijk de verjaardagen. En houdt je kind ook zo van spetteren in het water? Doe mee met ouder-kind zwemmen: een feest voor jou en je kind!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven