Onze locatie

Smallsteps de Boomhut is een gezellige en sfeervolle buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. In een huiselijke sfeer kan je kind hier bijkomen van de schooldag. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor gezelligheid, gezonde hapjes en prikkelende activiteitenprogramma’s. Heerlijk buiten spelen in de zandbak, het speelhuisje of op de fiets of step. Lekker je energie kwijtraken!

Bij ons binnen

Moe van een lange schooldag komt je kind bij ons binnen. Eerst even lekker iets eten en drinken aan onze gezellige tafel. Een half uurtje later zitten we aan diezelfde tafel te knutselen, kleuren en spelletjes te doen. In de andere ruimtes is een podium, een knusse huishoek, een bouwhoek en een verkleedhoek. "Mmm… wat ruikt daar zo lekker?" Dat zijn tosti's of koekjes die de kinderen zelf bakken. En natuurlijk peuzelen we die samen op!

Samen naar buiten

Balletje trappen, klimmen, touwtjespringen: elke dag gaan we naar buiten. We gaan naar het park op ontdekking, kijken bij de dieren of gaan heerlijk naar de speeltuin. Daar kan je kind al z’n energie kwijt. Zomer of winter: we maken er altijd een gezellige boel van. Bij onze bso is geen dag hetzelfde!

Lekker actief

Onze pedagogisch medewerkers bruisen van de ideeën. De activiteiten staan in het teken van vrije tijd. Buiten spelen, knutselen, verkleden, spelletjes doen, bakken of bouwen: alles is mogelijk. Ook tijdens de vakanties kan je kind genieten van leuke activiteiten aan de hand van thema's. Bijvoorbeeld de brandweer of winterwonderland. Ook gaan we er samen op uit met de kinderen van andere Smallstepslocaties. En dat levert weer nieuwe vriendjes op!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven