Onze locatie

Smallsteps Schateiland is een geweldige plek voor kinderen. Wij hebben een modern gebouw met lichte groepsruimtes. Buiten is het groen. Je baby krijgt er een fijn rustig plekje om te snoezelen, terwijl de oudere kinderen aan de slag zijn in de moestuin of lekker buiten spelen en hun eigen fantasie gebruiken. Of gewoon: even languit in het zonnetje liggen.

  • Iedere week peuterdans: lekker bewegen!
  • Met je kind zwemmen in vakanties
  • Leuke activiteiten die de (taal)ontwikkeling van je kind stimuleren als voorbereiding op de basisschool
  • Uitdagende activiteiten voor de kinderen van de bso
  • Ook voorschoolse opvang

Bij ons binnen

Ons pand is ruim en licht opgezet. Voor je baby zijn er knusse, rustige plekjes om te snoezelen en slapen. Voor de oudere kinderen zijn spannende speel- en themahoeken ingericht. Een stoere toren bouwen? Dat kan in de bouwhoek. Gezinnetje spelen? Welkom in de poppenhoek. Knippen en verven? Het papier en de penselen liggen al klaar in de knutselhoek. Onze bso zit in hetzelfde gebouw: een gezellige en uitdagende ruimte voor maximaal 20 kinderen.

Samen naar buiten

Weer of geen weer: we gaan zo vaak mogelijk naar buiten. In onze ontdektuin kunnen kinderen naar hartenlust tuinieren of door de plassen banjeren. Of we trekken er samen op uit. Naar de speeltuin in de buurt, de supermarkt of de kinderboerderij. "Dag geitje, mag ik je aaien?" De kinderen van de bso dagen we op hun niveau uit: met spannende (bal)spelletjes bijvoorbeeld. Als ze na een schooldag maar even lekker kunnen rennen en dollen. Dat vinden ze het fijnst!

Lekker actief

Onze pedagogisch medewerkers verzinnen de leukste activiteiten voor elke leeftijdsgroep en passend bij elk jaargetijde. Wat dacht je van een knus voorleesontbijt in januari met alle baby's en peuters gezellig op de bank? Of spoorzoekertje in de sneeuw in de winter? Of zwemmen met je kind in de voorjaarsvakantie? Of een spetterend zomerfeest met picknick en kampvuur voor de kinderen van de bso? Dat bedoelen we dus. Dat is de schát van Smallsteps Schateiland!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven