Onze locatie

Op ons kleinschalige en knusse kinderdagverblijf voelt je kind zich snel thuis. Met de kleintjes geven we aandacht aan horen, zien en voelen. Dat doen we met natuurlijke, zachte vormen. Je baby kan ook lekker snoezelen bij een rustig muziekje. De peuters spelen al heel eigenwijs in de bouwhoek of bij de watertafel. Onze ervaren pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind.

Bij ons binnen

"Dit voelt goed!" Dat horen we gelukkig vaak van (aanstaande) ouders. Wat direct opvalt bij Smallsteps In de bloei is de warme, lichte inrichting, met veel ramen en voor elke groep een eigen speelhoek. In deze huiselijke sfeer heeft jouw kind volop ruimte. Niet alleen voor zijn rustmomentjes, maar ook om zich zijn nieuwe wereld eigen te maken. Spelen, creatief bezig zijn, muziek maken, nieuwe vriendjes: alles met kleine stapjes.

Samen naar buiten

Van de glijbaan? Op de schommel? Of toch maar liever zandtaartjes bakken? In onze fijne tuin beleeft je kind het ene na het andere avontuur. De wat oudere kinderen tonen hun klimkunsten op onze mini-klimmuur. Voorgelezen worden, in de schaduw van de groene bomen: dat vinden ze allemaal fantastisch. En samen waterpret beleven: bij warm weer blazen we onze zwembadjes op en mogen de zwembroekjes en zwemluiers aan. Het gespetter en geschater is niet van de lucht!

Lekker actief

Wie houdt er nu niet van dieren? We zijn vaak te vinden bij de kinderboerderij. "Wat een lief konijntje! Mag ik die aaien?" Een uitje met de bolderkar is ook favoriet. Broodjes en drinken mee… en picknicken maar! Ook belangrijk: even één-op-één aandacht voor je baby. Kletsen, lachen, liedje zingen… Dan zie je zo'n kleintje helemaal stralen!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven