Onze locatie

In ons prachtige pand spelen kinderen in gezellige en huiselijke groepen. Buiten hebben ze ook volop de ruimte. Komt je kind als baby bij ons binnen? Dan kan hij zijn verdere schoolcarrière bij ons blijven. Dat voelt veilig en vertrouwd. Onze pedagogisch medewerkers zien wat hij nodig heeft om zich te ontwikkelen en om zich bij ons helemaal thuis te voelen.

Bij ons binnen

In onze heerlijk lichte, ruime en kleurrijk ingerichte huiskamers kan je kind zijn hart ophalen. Samen een boekje lezen? Dat kan in de knusse leeshoek. Een stoere toren fiksen? Daar is de bouwhoek voor. Gezinnetje spelen? Kom maar naar de gezellige huishoek. De centrale hal is de ideale plek voor uitdagende projecten van peuters en bso-kinderen samen. De baby's hebben hun eigen rustige plek waar ze heerlijk en ongestoord kunnen snoezelen.

Samen naar buiten

Regen of zonneschijn: naar buiten gaan we. Elke dag! Ons ruime buitenterrein is veilig en uitdagend genoeg voor alle leeftijden.  "Tikkie, jij bent 'm!" En wat dacht je van onze geweldige tuin? Het is elke keer weer genieten van al dat groen. Zoeken naar de beste verstopplekjes… Of naar een verhaaltje luisteren in de schaduw van de groene bomen. Rode wangen verzekerd!

Lekker actief

In de grote hal staan we vaak te dansen en te zingen. Want van muziek word je blij! Je baby doet ook mee: zittend op schoot geniet hij van alles wat hij hoort en ziet. Extra speelplezier vinden we ook regelmatig bij de heerlijke stadsspeeltuin de Speelhoorn. Die is gelukkig dichtbij. Sporten doen we bij onze buren: judo, tennis, noem maar op. Zo blijven we beweeglijk en gezond!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven