Onze locatie

Een avontuurlijke tuin en een ruim pand: dat is Smallsteps het Kasteeltje. Hier vindt je baby rust. Maar hij kan ook naar hartenlust spelen, ontdekken en groter groeien. De oudere kinderen gaan op ontdekkingstocht in onze grote tuin. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers zien wat kinderen nodig hebben om zich te ontwikkelen en om zich prettig te voelen.

Bij ons binnen

Baby's hebben een apart deel binnen onze groepen waar ze ongestoord de wereld kunnen ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers bedenken leuke en creatieve activiteiten. Maar ook zorgen ze voor rust en regelmaat. Daarbij draait het steeds om wat je kind nodig heeft. Op de buitenschoolse opvang hebben we een timmerhok waar je kind zich kan uitleven. Liever kletsen of huiswerk maken? Ook daar hebben we een aparte ruimte voor!

Samen naar buiten

We hebben verschillende tuinen met een eigen inrichting die de kinderen uitdaagt. De kinderen van de bso gaan vaak naar de speeltuin met kabelbaan. Of we doen speurtochten in de natuur.

Lekker actief

Met rode wangen komen de kinderen binnen. Ze hebben heerlijk in de tuin gespeeld. Voor alle kinderen organiseren we workshops: van koken tot dansen en creatief bezig zijn. Vaak komen kinderen van de basisschool voorlezen op het kinderdagverblijf. En we gaan regelmatig naar de opa's en oma's in het verzorgingshuis. Dat is plezier voor jong en oud!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven