Onze locatie

Kinderen willen zelf ontdekken. Baby's, bengels, deugnieten en wijsneuzen voelen zich dan ook fijn bij ons. We bieden een gezellige, vertrouwde en uitdagende omgeving. Elke dag op avontuur, elke dag een stapje verder. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Ze zien wat je kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en om zich prettig te voelen in zijn groep.

  • Grote binnenhal waar het dak letterlijk af kan!
  • Fijne buitenruimte met grote zandbak 
  • Flexibele opvang afgestemd op jouw weekritme 
  • Wekelijkse activiteiten: dans- en yogalessen, koken, creatief...
  • Soepele doorstroom van kdv naar bso

Bij ons binnen

Zodra je bij ons binnenstapt ben je om. De ruime en lichte groepsruimtes grenzen aan de centrale hal. Is het mooi weer? Dan openen we het dak van de hal. Zo wordt binnen een beetje buiten. Voor baby's en peuters hebben we speciale speelhoeken. De kinderen van de bso hebben drie eigen ruimtes: tafeltennis, bouwen, lekker tutten achter de make-up tafel… Het kan allemaal!

Samen naar buiten

"Instappen maar!" Met onze bolderkar trekken we er met de jongere kinderen vaak op uit. Naar de speeltuin, of eendjes voeren of samen boodschappen doen. De kinderen van de bso kunnen lekker hun gang gaan op ons buitenterrein of het schoolplein aan de overkant. "Nog een potje?" Tuurlijk, waarom naar binnen als het buiten zo leuk is!

Lekker actief

Spelen, bewegen, dansen en zingen… Kinderen vinden dat heerlijk. Actie en ontspanning wisselen we af. Onze pedagogisch medewerkers verzinnen de leukste activiteiten. Met de peuters gaan we regelmatig op bezoek bij de kinderen van de bso. De peuters kunnen haast niet wachten om zó groot te worden als zij! En de kinderen van de bso vinden al die aandacht best leuk!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven