Onze locatie

Op Olle's Clubhuis vermaakt je kind zich prima. In een huiselijke sfeer bieden we verschillende activiteiten waaraan je kind kan meedoen. Knutselen, puzzelen, spelletjes, noem maar op. Ook hebben we veel speelruimte op ons dakterras en op het grote speelplein. Lekker in beweging!

Bij ons binnen

"Kom lekker zitten, hoe was je dag?" Bij Smallsteps Olle's Clubhuis vinden kinderen de rust die ze nodig hebben na een drukke dag op school. Eerst kletsen we met elkaar en dan gaan de kinderen doen wat ze willen. Vieze vingers krijgen bij het knutselen, samen puzzelen of een spelletje doen. Lekker even rustig een boek lezen in de chillruimte. Het kan allemaal bij Smallsteps Olle's Clubhuis!

Samen naar buiten

"Gaan we voetballen?" "Jaaaa, leuk!" Als het even kan, gaan we elke dag naar buiten. Op het grote speelplein komen de kinderen flink in beweging. Ook trekken we er vaak op uit in de buurt. Een wandeling naar de Kloosterspeeltuin of naar het Lange Land waar we lekker kunnen spelen. Of we gaan gezellig boodschappen doen voor een kookactiviteit. Afwisseling in ons activiteitenprogramma: daar houden wij van bij Smallsteps Olle's Clubhuis! Oók tijdens de vakanties.

Lekker actief

Spelletjes doen, samen koken, een kunstwerk maken. Bij onze buitenschoolse opvang is van alles te doen. Binnen en buiten. Onze pedagogisch medewerkers observeren van dichtbij de vooruitgang van de kinderen en sturen bij waar nodig. Bijvoorbeeld door een spelelement toe te voegen, een activiteit om te buigen of juist door ze lekker te laten gaan. En gebeurt er iets vervelends? Dan praten we erover en staan we altijd klaar om je kind op te vrolijken met een knuffel of een pleister.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven