Onze locatie

Stapje voor stapje de wereld verkennen. Dat kan bij Smallsteps Dikkertje Dap. Hier vindt je baby rust, maar kan het ook heerlijk spelen, ontdekken en groeien. Ook de oudere kinderen hebben hier de tijd van hun leven: kijk ze maar eens genieten in onze grote tuin met uitdagende speelmogelijkheden, een royale zandbak en een spannend verkeersplein. "Tuuuttuut! Ik kom van rechts!"

Bij ons binnen

Smallsteps Dikkertje Dap is een ruim, licht en huiselijk ingericht kinderdagverblijf. Helemaal afgestemd op jouw kind. We hebben vijf groepsruimtes die allemaal uitkomen op de centrale hal. Er zijn speelhoeken voor verschillende leeftijden. Daar knutselen, dansen en zingen we. De deuren van onze groepsruimtes staan altijd open. Kinderen mogen zelf kiezen waar ze willen spelen. Dat vinden ze stoer en ze worden er zelfstandig van.

Samen naar buiten

Regen, sneeuw of zon: het liefst zijn we buiten. Onze supergrote tuin is vanuit elke ruimte te bereiken. En dan maar rennen, springen of steppen. Het verkeersplein vinden kinderen helemaal het einde. Op nummer twee staat onze enorme zandbak die genoeg ruimte heeft voor wel honderd taartjes. Spelen verveelt nooit! Elke groep heeft ook nog een eigen kleine buitenruimte, die direct op hun groep aansluit. Elk een eigen privéterreintje.

Lekker actief

Kinderen willen ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dat. Met liefdevolle aandacht begeleiden zij kinderen op hun ontdekkingstocht. "Zullen we naar de geitjes?" Dat hoeven we maar één keer te vragen. Alle kinderen staan te trappelen om naar de kinderboerderij te gaan. Taal en motoriek zitten in al onze activiteiten ingebakken. Peuterdans is favoriet! Een fijnere voorbereiding op de basisschool kun je je haast toch niet voorstellen?

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven