Onze locatie

Na een volle schooldag komt je kind lekker op adem bij onze buitenschoolse opvang. Zijn verhalen kan hij kwijt bij onze pedagogisch medewerkers. Kopje thee erbij. En dan? Naar buiten natuurlijk! We hebben een grote buitenspeelplaats, een moestuin en een voetbalveld. "Ik ben nummer 10!" En in de vakanties verzinnen we leuke evenementen. Je kind verveelt zich geen moment bij Smallsteps Jippo!

Bij ons binnen

Je vindt Smallsteps Jippo op een groene, goed bereikbare locatie. Als je binnenstapt, springen de gezellige speelhoeken direct in het oog. Ze dagen je kind uit tot activiteit en creativiteit. K'NEX, LEGO, spelletjes, puzzels, bouw- en knutselmaterialen, verkleedkleren en nog veel meer. We hebben een aparte playmobilzolder en er is een podium om toneelstukjes en dansjes op te voeren. Wil je eerst nog even bijkomen? Kruip met een boek op de bank in de leeshoek.

Samen naar buiten

Buiten spelen is het fijnste dat er is. Bij onze buitenschoolse opvang krijgen kinderen daar alle ruimte voor. Wij hebben een fantastische buitenspeelplaats waar ze niet raken uitgespeeld. En wat dacht je van ons voetbalveld en de ruime zandbak? Voor kinderen met groene vingers is de moestuin het einde. Zin in een zelf geplukt aardbeitje? "Jááá!"

Lekker actief

"Kijk mam, deze zonnebloem heb ik zelf geplant. Voor jou!" In onze moestuin verbouwen we niet alleen groente en fruit. We kweken er ook planten. In de schoolvakanties organiseren we uitdagende themaweken. De piratenweek bijvoorbeeld. Alles wat we normaal ook doen, staat dan in het teken van de piraat: we timmeren kraaiennesten, spelen een piratentoneelstuk en eten een gezonde piratenmaaltijd. Super vinden ze dat. Wat ze minstens zo leuk vinden: meedoen aan een workshop kinderyoga!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven