Onze locatie

In het centrum van Krommenie staat Smallsteps Kabouters. Een vrolijk kinderdagverblijf én buitenschoolse opvang waar kinderen met elkaar spelen en zich op hun eigen manier ontwikkelen. De jongsten bereiden we spelenderwijs voor op de basisschool. De bso-kinderen komen eerst rustig bij van een drukke dag op school. Daarna is het tijd voor sport, spel en creativiteit. Rode wangen verzekerd!

Bij ons binnen

In ons warme en kleurrijke pand is voor alle leeftijden wat te doen. Een stoere toren bouwen in de bouwhoek? Check. Gezinnetje spelen in de huishoek? Jazeker. En knippen en verven in de knutselhoek? Natuurlijk! Voor je baby zijn er knusse, rustige plekjes waar hij heerlijk kan snoezelen en slapen. En waar hij veilig kan oefenen met rollen en kruipen.

Samen naar buiten

Buiten spelen is zó belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van je kind. Daarom hebben we een tuin waar je nooit meer uit weg wilt. "Ik zat in de verstopbosjes! Had je niet gezien hè?" Een balletje trappen, rondjes fietsen of tikkertje spelen: het kan allemaal. En met mooi weer eten we aan onze grote tuintafel. Want in de buitenlucht smaakt alles nog beter!

Lekker actief

We trekken er graag op uit: naar het park of naar de speeltuin. Dat is gelukkig allemaal dichtbij. Broodjes mee… en picknicken maar! Voorlezen doen we elke dag. Gezellig met z'n allen op de bank, met warme oortjes luisteren naar een verhaal. En voor de bso-kinderen zijn er workshops. Koken, dansen, vogelhuisjes bouwen… Wat wil je nog meer? Je kind praat mee in de Kindercommissie!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven