Onze locatie

Als onderdeel van brede school Arcade bieden wij kinderdagverblijf én buitenschoolse opvang. Komt je kind als baby binnen bij Smallsteps Arcade? Dan kan het zijn verdere schoolcarrière bij ons blijven. Dat voelt veilig en vertrouwd. Onze ervaren pedagogisch medewerkers geven je kind een solide basis voor zijn verdere ontwikkeling. En elke dag natuurlijk een hoop gezelligheid!

Bij ons binnen

In onze warme en kleurrijke groepsruimtes is voor alle leeftijden wat te doen. Een stoere toren bouwen in de bouwhoek? Check. Gezinnetje spelen in de huishoek? Jazeker. En knippen en verven in ons atelier? Natuurlijk! Voor je baby zijn er knusse, rustige plekjes waar hij heerlijk kan snoezelen en slapen. De kinderen van de bso hebben hun eigen ruimtes waar ze creatief bezig zijn, huiswerk maken of gewoon lekker kunnen chillen.

Samen naar buiten

Regen of zonneschijn: we gaan zo veel mogelijk naar buiten. Onze heerlijk ruime buitenspeelplaats biedt een hoop speelplezier! Voor de allerkleinsten hebben we een speciale babytuin. Met zacht kunstgras om lekker op te liggen, te rollen en te kruipen. Peuters verstoppen zich graag in onze spannende wilgenhutten. En de oudere kinderen klimmen in de uitkijktoren voor het mooiste uitzicht over de hele tuin.

Lekker actief

We gaan regelmatig langs bij de opa's en oma's van zorgcentrum Roomburgh. De ontmoetingen tussen jong en oud zorgen vaak voor hartverwarmende momenten. Samen muziek maken doen onze peuters graag. Onder leiding van onze pedagogisch medewerkers wordt dat altijd een feest! Voor je baby begint dat al met muziek op schoot. Muzikale, sportieve en creatieve workshops staan voor de oudere kinderen op het programma.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven