Onze locatie

Spelen, knutselen, bewegen en ontdekken. Je kind vindt het een feest in de prettige ruimtes van ons ruime pand. Veel materialen staan op ooghoogte: kinderen pakken zelf waarmee zij willen spelen. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Ze zien wat hij nodig heeft om zich te ontwikkelen en zich prettig te voelen. Elke dag een gezonde warme maaltijd hoort daarbij. "Eten we weer van die gekke sliertjes? Lekker!"

Bij ons binnen

Schilderijen maken en boekjes lezen. De ruimtes bij Smallsteps Astronaut zijn zo ingericht dat je kind er precies vindt wat het nodig heeft. 

Samen naar buiten

"Tikkie, jij bent 'm!" In onze grote tuin is van alles te beleven. De kinderen klimmen en klauteren, fietsen en voetballen in onze ontdekkingstuin. Kom met eigen ogen kijken hoe leuk onze tuin is! We gaan ook vaak op pad. Bijvoorbeeld naar de speeltuin of samen boodschappen doen. En in de vakanties maken we leuke uitstapjes.

Lekker actief

Onze pedagogisch medewerkers bedenken leuke en creatieve activiteiten. Daarbij draait het steeds om wat jóuw kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en om zich prettig te voelen. Kinderen kunnen meedoen aan allerlei workshops. Bijvoorbeeld theater, dans, zumba en yoga. Afwisseling genoeg, voor elke leeftijd. Zo kun jij je kind met een gerust hart bij ons achterlaten als je naar je werk gaat!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven