Onze locatie

Wij zijn een avontuurlijke buitenschoolse opvang voor kinderen uit groep 1 en 2. Bij ons doet je kind veel aan sport en is hij vaak bezig met de natuur. Boomklimmen, beestjes zoeken, plantjes ontdekken op het mooie Terraplein. Dat doen we bewust. Want zo ontwikkelt je kind zich tot een evenwichtig en zelfstandig individu. En het is ook nog eens reuzegezellig!

Bij ons binnen

Wij zijn echte buitenmensen. Maar ook bij ons binnen is het gezellig! In onze speelhoeken kan je kind zijn hart ophalen. Spelletje doen? Verven of knutselen? Meergranenkoekjes bakken? Kan allemaal. Of duikt je kind liever in onze stapel Donald Duckjes? Lekker even wegdromen met een boekje op de bank. Dat mag natuurlijk ook.

Samen naar buiten

Niemand is een binnenmens. Jouw kind ook niet! Daarom gaan we zo veel mogelijk naar buiten. Op het Terraplein (het natuurplein van Woutertje Pieterse) gaat je kind sportieve uitdagingen aan. "Iemand is 'm, niemand is 'm! Doe je mee?" Regent het pijpenstelen? Dan spelen we verder in de gymzaal.

Lekker actief

In onze eigen omgeving raakt je kind echt niet uitgespeeld. Maar afwisseling is prettig. Daarom trekken we er regelmatig op uit. Naar de Leidse Hout voor een spannende speurtocht, of om nieuwe planten en bomen te ontdekken. In de vakantie zoeken we het nog iets verder weg: dan gaan we vogels kijken in Avifauna of stoere hutten bouwen bij Jeugdland. Extra leuk!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven